7

mSpy.com anmeldelse

Spre kjærligheten

mSpy.com: RASK OVERSIKT

Anmeldelse av: MSPY.COM

Kategori: Spion-apper

Funksjoner

Funksjonalitet

Kompatibilitet

Rimelig pris

Hva vi liker

  • Omfattende sett med funksjoner
  • Ingen jailbreak eller rooting kreves
  • Rimelige pakker
  • Full kontroll over sosiale medier
  • Nøkkelordvarsler

Hva vi ikke liker

  • Vanskeligheter med installasjon
  • Ikke kompatibel med alle enheter

Fra anropsloggene til GPS-plassering kan en spionapp gi deg en detaljert oversikt over smarttelefonaktiviteter og hvor målpersonen befinner seg på nettet. Spionapper har blitt et fenomen som sakte og gradvis tar over massene rundt om i verden. Slike apper viser seg å være nyttige for både personlig og forretningsbruk.

Den økte konkurransen i næringslivet har tvunget arbeidsgivere til å overvåke sine ansatte og sikre deres produktivitet og lojalitet overfor selskapet. På den annen side er foreldre bekymret for barnas fremtid og ønsker deres ytterste trygghet i disse farlige tider. mSpy-appen er en ultimat løsning for slike problemer og lar folk holde et godt øye med målpersonene.

mSpy.com anmeldelse

mSpy jobber for å gi folk spionprogramvare som vil tilfredsstille deres personlige og profesjonelle behov. Appen har fått mye takknemlighet og positive anmeldelser fra fornøyde brukere og fungerer godt med både iOS- og Android-enheter. Ved å jobbe i bakgrunnen i en usynlig modus, vil målpersonen aldri innse at de blir spionert på så tett.

Hvem er denne appen for?

Med mer enn 1 million brukere, er denne appen førstevalget for de som trenger å se på noen andre. Den brukes av mennesker over hele verden og har hjulpet dem med å spore hvor målpersonen befinner seg, uavhengig av hvor de befinner seg.

Appen kan brukes til fange en utro ektefelle eller for å identifisere mistenkelige aktiviteter til en ansatt. Videre er det til stor nytte for foreldre som ønsker å holde et øye med barnas aktiviteter på nettet og som er tilbøyelige til å beskytte dem på bekostning av å krenke deres privatliv.

Hva er inkludert?

Til tross for at den er rik på funksjoner, kan denne appen gi deg en veldig tøff tid under installasjonsprosessen. Etter å ha lastet ned appen på telefonen, kan du bare aktivere den etter å ha fått den nødvendige nøkkelen. Dessuten er den ikke kompatibel med alle enheter, så sørg for å sjekke det før du kjøper.

Det er to versjoner – basic og premium. Du vil få standardfunksjonene med grunnmodellen som kommer til $39.99 per måned. På den annen side er premiumversjonen ganske kostbar med et heftig beløp på $92.99 per måned. Det er også et spesielt pakketilbud for datamaskin og mobil som du må betale $112.99 per måned for.

Oversikt over funksjoner

Det ville ikke være en overdrivelse å kalle mSpy et ledende merke i spioneringsappene. Appen har et enormt antall funksjoner og så mange fornøyde kunder at den til slutt blir alle andres førstevalg. mSpy lar deg utføre alle oppgavene du forventer av en avansert app.

Den består av de grunnleggende funksjonene for å overvåke anropsloggen og tekstmeldinger for å vite hvem personen ofte kontakter. Appen vil også enkelt gi deg tilgang til de andre meldingsappene og avsløre alle detaljene i forskjellige samtaler. Det er ingen måte at målpersonen vil være i stand til å holde noen form for informasjon trygg siden du også vil få se slettede meldinger.

Vi vet alle hvilken innflytelse sosiale medier har på livene våre. Så, hvordan er det mulig å spionere på noen uten å vite hva de driver med på sosiale medier? Det være seg Facebook eller Snapchat, ingen informasjon kan unnslippe øynene dine siden appen vil presentere alt for deg på kontrollpanelet. Se hvilke nye personer som legges til i profilene og innleggene som blir likt av målet ditt.

En funksjon som er unik for kun avanserte apper er tasteloggeren som hjelper deg med å notere ned all informasjonen som legges inn via tastaturet. Denne funksjonen gir deg tilgang til passord og alt annet som skrives på telefonen. Dermed, selv om meldingene eller passordene er kryptert, er det ingen sjanse for at du kan gå glipp av dem.

Foreldre er inne for en stor lettelse fordi denne appen vil sikre at de har full kontroll over smarttelefonaktivitetene til barna sine. Denne appen kommer med en distinkt funksjon for foreldrekontroll som lar foreldre blokkere upassende nettsteder eller uønskede kontakter for å sikre barnas tilstedeværelse på nettet. Søkeordfunksjonen vil varsle deg med en gang når ord som "sex" eller "narkotika" brukes på målenheten.

Mens mange klager over at appen ikke er kompatibel med enheten deres, glemmer de å nevne dens unike funksjon. Man kan enkelt endre målenheten så mange ganger som mulig, og det vil ikke være noe stress i den. Dette er hovedsakelig fordi man ikke trenger å jailbreake eller roote en telefon før du installerer denne appen i den.

Når den er installert på telefonen, vil den begynne å utføre alle funksjonene uten at du trenger å gå gjennom noen form for problemer. Det kan være noen få innledende hindringer, men når appen begynner å fungere, vil du se underverkene.

Alternativer

Det kan ikke benektes overlegenheten til denne spioneringsappen på grunn av dens komplette sett med funksjoner. Noen av de avanserte funksjonalitetene kan imidlertid bare oppnås ved å betale en høy pris for å få premiumversjonen. Hvis du bare trenger de grunnleggende funksjonene, skaff deg Highster Mobile siden det er en engangsavgift involvert i det. Dessuten er kompatibilitet også et problem med denne appen, så velg i slike omstendigheter Flexispy eller Cocospy.

Konklusjon

Med en lang liste med funksjoner og en svært rimelig pris, er mSpy-appen egnet for alle de som trenger å spionere på noens smarttelefon. Man kan støte på noen få hikke under nedlastingsprosessen og i mangel på kompatibilitet, men dette hindrer den ikke i å være den beste på markedet.


Spre kjærligheten
Klikk her for å legge igjen en kommentar nedenfor 7 kommentarer
iSpyoo.com anmeldelse - 15. oktober 2019

[…] funksjoner kan være et problem siden premiumversjonen er dyr. Et perfekt alternativ ville være mSpy som også har et stort antall alternativer, men ikke er altfor […]

Svare
TheTruthSpy.com anmeldelse - 15. oktober 2019

[…] funksjoner, det er noen få andre apper tilgjengelig på markedet som kan matche størrelsen. Apper som mSpy og Flexispy gir alle de førsteklasses funksjonene og kommer til en rimelig pris. Dessuten kan du […]

Svare
Hvordan hacke mobilkamera - 15. oktober 2019

[…] mSpy […]

Svare
Hvordan lytte til mobiltelefonsamtaler fra en annen telefon - 15. oktober 2019

[…] for formålsdrevet hacking eller har tydd til et kommersielt tilgjengelig verktøy som FlexiSpy, mSpy eller et annet Android-spionverktøy som er lett tilgjengelig, vil appen la samtalene dine bli lyttet […]

Svare
Slik fanger du noen som snoker i telefonen din - 15. oktober 2019

[…] har ikke noe annet valg enn å la det være som det er og konfrontere den potensielle spionen. De fleste verktøy som mSpy og FlexiSpy krever et administrativt passord for å være […]

Svare
Hvordan hacke noens Twitter - 21. april 2020

[…] mSpy […]

Svare
Cocospy.com anmeldelse - 20. april 2023

[…] Cocospy er litt nytt, apper som mSpy og The Truth Spy kan vise seg å være perfekte alternativer. De har en sterk markedsbase og et stort […]

Svare

Legg igjen et svar:

nb_NONorsk bokmål